Toetje van Bananen

Ingredienten:
4 bananen
50 gram poedersuiker
100 gram bitterkoekjes
1 glaasje witte rum
1½ dl slagroom
boter
2 pakjes vanillesuiker

Bereidingswijze:
Beboter een vuurvaste schotel en leg daarin, de gepelde en in de lengte doorgesneden bananen.
Bestrooi ze met een mengsel van poeder- en vanillesuiker. Besprenkel ze met de rum. Dan ± 5 minuten op het vuur verhitten. Het geheel af laten koelen. Dan de room erover gieten en afdekken met verkruimelde bitterkoekjes. Besprenkel het met wat gesmolten boter en dit in een hete oven even laten bakken.

Bereidingstijd: 30
Voor: 4 personen.
Bereiding: Bakken (oven)
Gang: Nagerecht
Keuken: Nederlands
Type: Overig
Seizoen: N.V.T.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *