Bakkeljauw met cassave

Ingredienten:
350 gr. bakkeljauw
1 pakje bevroren cassave of 2 verse cassaves
2 takjes selderij
1 groene peper zout
1 ui
3 theel. olie
1 theel. tomatenpuree.

Bereidingswijze:
De bakkeljauw ontzouten. De bakkeljauw heel fijn uitpluizen en bakken in de olie met de fijngesneden ui en peper.
De tomatenpuree en de fijngesneden selderij erbij doen. De cassave gaar koken in water met zout (ongeveer 20 min.).
Het water afgieten en de cassave in kleine blokjes snijden. De blokjes cassave mengen met de bakkeljauw.

Het bakkeljauw mengsel op een platte schaal leggen en de rand garneren met plakjes komkommer en tomaat.

Bereidingstijd: 30
Voor: 4 personen.
Bereiding: Wokken
Gang: Bijgerecht
Keuken: Surinaams
Type: Vis
Seizoen: N.V.T.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.