Honing Espresso Ricotta

Ingredienten:
250 Gr Ricotta
Honing (beetje warm maken om het goed vloeibaar te maken )
1 kopje espresso (koud)
2 el geplette koffiebonen
Kaneel

Bereidingswijze:
Meng twee flinke eetlepels honing met de ricotta.
Een vijftal minuten goed roeren zodat ook de ricotta wat luchtiger wordt.
In potjes verdelen.

Net voor serveren een eetlepel koude koffie erover gieten en wat gecrushte koffiebonen erover strooien. Daaroverheen een klein beetje kaneelpoeder.

Bereidingstijd: 10
Voor: 4 personen.
Bereiding: Koude
Gang: Nagerecht
Keuken: Italiaans
Type: Zuivel
Seizoen: N.V.T.

About the author: Mnr Proeven

2 comments to “Honing Espresso Ricotta”

You can leave a reply or Trackback this post.

  1. Espressogek - 11 juni 2014 at 11:09 Reply

    Mooi recept MR proeven, dank hiervoor! Zou deze ook graag opnemen op ons blog.

Leave a Reply

Your email address will not be published.