Vis Shoarma

Ingredienten:
1 bakje kibbeling (200 g)
1 rode paprika
1 ui
1 theelepel shoarmakruiden
25 g boter of margarine
1 teentje knoflook
zout, peper
4 voorgebakken shoarmabroodjes
4 eetlepels zure room

Bereidingswijze:
Snijd de paprika in reepjes en snipper de ui.

Verhit de boter en bak de kibbeling samen met de paprika, de ui en de shoarmakruiden ca. 5 minuten.

Pers de knoflook erboven uit en breng het geheel op smaak met zout en peper.

Rooster de broodjes ca. 3 minuten in de broodrooster goudbruin.

nijd de broodjes open en besmeer ze elk met 1 eetlepel zure room. Schep het vismengsel erin.

Serveren met tomaten/komkommersalade.

Bereidingstijd: 15
Voor: 2 personen.
Bereiding: Bakken (pan)
Gang: Bijgerecht
Keuken: Nederlands
Type: Vis
Seizoen: N.V.T.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *