Saté ajam toesoek

Ingredienten:
500 gr kipgehakt
1 ui
4 teentjes knoflook
1 eidooier
2 dl santen van 1/8 blok
1 stukje citroenschil
Satéstokjes

Kruiden:
1 el sambal
1 el ketoembar
1/2 el djintan
1/2 el suiker
1/2 tl laos
1/2 tl kentjoer
1 tl peper
1 tl zout

Bereidingswijze:
Snijd de ui en knoflook fijn en rasp de citroenschil
Meng dit met het kipgehakt en de kruiden
Voeg de eidooier toe en draai er gehaktballetjes van
Rooster de balletjes aan de stokjes terwijl u ze af en toe met de santen besprenkelt

Bereidingstijd: 30
Voor: 4 personen.
Bereiding: BBQ
Gang: Bijgerecht
Keuken: Indonesisch
Type: Vlees
Seizoen: N.V.T.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *