Thaise Groentecurry

Ingredienten:
Groene Thaise Currypasta 1 eetlepel, Kokospasta 1 blok (200gr), Verse Koriander 3 tenen Knofkook, 1 thl Gemberpoeder ,2 Rode en of Groene Peper, (250gr) Geblancheerde aardappelstukjes 500 gr witte kool, 2 Uien 100 grTaugé 1 kilo verse groente ,500 ml. groentebouillon

Bereidingswijze:
ui,knoflook,pepers,kool aanbakken in olie. Currypasta en gember even meebakken,daarna aardappel en groenten even meebakken. Bouillon toevoegen,aan de kook brengen, kokos pasta doorroeren.(Groenten moeten allemaal beetgaar zijn) Voor het opdienen taugé en gehakte koriander doorroeren.(of overheen strooien)

Bereidingstijd: 45
Voor: 4 personen.
Bereiding: Wokken
Gang: Voorgerecht
Keuken: Thais
Type: Aard_Groente
Seizoen: N.V.T.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *