Carpaccio met champignons

Ingredienten:
300 gr ossehaas ( zeer dun gesneden )
1 grote citroen
1 dl olijfolie extra virgine
100 gr kastanjechampignons
100 gr geraspte Parmezaanse kaas
4 blaadjes basilicum
zout, peper

Bereidingswijze:
Snijd de citroen door de helft en pers hem uit.
Verdeel de ossehaas over 4 borden en besprenkel ze met 2 eetlepels
en 4 eetlepels olijfolie.
Zet dit minstens 15 minuten in de koelkast.
Snijd de champignons in dunne pakjes.
verdeel de champignons en de kaas over het vlees.
Strooi er zout en peper over en sprenkel er de rest van het citroensap en
de olie over.
Snijd de basilicum in reepjes en garneer er het vlees mee.

Bereidingstijd: 20
Voor: 4 personen.
Bereiding: Koude
Gang: Voorgerecht
Keuken: Italiaans
Type: Vlees
Seizoen: N.V.T.

About the author: Mnr Proeven

Leave a Reply

Your email address will not be published.