Italiaanse hamrolletjes

Ingredienten:
4 niet te dunne plakken magere achterham
2 schijven ananas uit blik
komkommer
150 gr. gorgonzola (of een andere pittige kaas)
enkele eetlepels koffie- of slagroom
peterselie
verse toost.

Bereidingswijze:
Maak de ananasschijven fijn. Schil de komkommer en verwijder het
zaad. Snij het overgebleven vruchtvlees zeer fijn. Prak de kaas
fijn en meng ananas, komkommer en kaas door elkaar. Voeg zoveel
koffie- of slagroom toe dat een smeuige massa ontstaat. Leg de
plakken ham op een plank en verdeel de kaasmassa hierover. Rol
de hamplakken hierna op. Verpak ze in aluminiumfolie en bewaar
ze 1 uurtje in de koelkast. Garneer ieder rolletje met een mooi
toefje peterselie. Serveer er een paar toostjes bij.

Bereidingstijd: 30
Voor: 4 personen.
Bereiding: Koude
Gang: Voorgerecht
Keuken: Nederlands
Type: Vlees
Seizoen: N.V.T.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *