Kaapse bobotispiesen met tutti frutti

Ingredienten:
150 gr tutti frutti
500 gr rundergehakt
2 eieren
2 beschuiten
1 eetlepel kerriepoeder
1/2 theelepel gedroogde munt
1/2 theelepel gedroogde oregano
25 gr geschaafde amandelen
peper, zout
zonnebloemolie

Bereidingswijze:
Week de tutti frutti ± 15 minuten in heet water.
Halveer de grote vruchten.
Meng het gehakt met de eieren, de verkruimelde beschuiten, de kerrie, de munt, de oregano, de amandelen en peper en zout.
Vorm van het gehaktmengsel ± 36 kleine balletjes.
Steek de balletjes om en om met 2 vruchten aan 10-12 spiesjes, Bestrijk ze met olie en rooster ze op de hete barbecue in ± 10 minuten rondom bruin en gaar.

Bereidingstijd: 30
Voor: 4 personen.
Bereiding: BBQ
Gang: Hoofdgerecht
Keuken: Afrikaans
Type:
Seizoen: Zomer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *