Lauwe asperges met yoghurtdressing

Lauwe asperges met yoghurtdressing

Een heerlijk voorgerecht voor in de warmere dagen van het jaar. De Lauwe asperges met yoghurtdressing.

Ingredienten:
800 gram asperges
6 blaadjes koriander
5 muntblaadjes
een handjevol kervelblaadjes
8 sprietjes bieslook
0,5 dl magere yoghurt
2 eetlepels olijfolie
zout en peper

Bereidingswijze:
Asperges schoonmaken en in 8 à 10 minuten beetgaar koken.
Bieslook kleinsnijden.
1 muntblaadje, 2 korianderblaadjes en kervel fijnhakken.
De fijngehakte kruiden mengen met yoghurt, zout en peper en olijfolie.
De uitgelekte asperges op kleine bordjes schikken; overgieten met de dressing en afwerken met een muntblaadje en een baadje koriander.

Bereidingstijd: 20
Voor: 4 personen.
Bereiding: Overig
Gang: Voorgerecht
Keuken: Nederlands
Type: Zuivel
Seizoen: Herfst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *