Tagliatelle met eiersaus

Ingredienten:
12 eieren
500 gr tagliatelle
250 ml slagroom
tomatenpuree
bouillonblokje ( kip of groente)
8 uien in halve ringen
100 gr boter
verse peterselie

Bereidingswijze:
Kook de eieren hard in 10 minuten.
Verhit in een grote braadpan de boter en bak de uien zachtjes gaar en zacht.
Doe er een blikje tomatenpuree bij en daarna het bouillonblokje erboven verkruimelen.
Roer er de slagroom door en doe er dan de eieren ( in 8 partjes snijden) bij. Voorzichtig roeren.
Als de saus te dik is naar je smaak, dan wat water of eventueel nog room doorroeren.
Op smaak brengen met peper.
Roer er tot slot nog een flinke hoeveelheid peterselie door.
Tagliatelle koken volgens gebruiksaanwijzing of maak zelf verse.
Saus over de tagliatelle schenken.

Bereidingstijd: 30
Voor: 4 personen.
Bereiding: Koken
Gang: Hoofdgerecht
Keuken: Italiaans
Type: Pasta
Seizoen: N.V.T.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.