Pasta met spinazie en cashewnoten

Ingredienten:
65 g cashewnoten
150 g pasta
2 teentjes knoflook
4 el olijfolie
600 gr. panklare spinazie
1 1/2 el fijn gehakte salie
zout en versgemalen zwarte peper
50 gr. geraspte parmezaanse kaas

Bereidingswijze:
kook de pasta gaar volgens de gebruiksaanwijzing.
Pel de knoflook en snijd in dunne plakjes.
Hak de cashewnoten grof.
Verhit de wok en rooster de cashewnoten goudbruin.
Schep de cashewnoten op een bordje, verhit 2 el olie in de wok en fruit de knoflook even aan.
Schep de spinazie in gedeelten erdoor, laat de spinazie op hoog vuur al omscheppend slinken, laat het vocht verdampen.
Schep de pasta en salie door de spinazie en breng het gerecht op smaak met zout en peper.
Schep de pasta met spinazie op twee warme borden en strooi de cashewnoten erover.
Maal er wat peper boven en besprenkel met olijfolie.
Geef de parmezaanse kaas er apart bij.

Bereidingstijd: 40
Voor: 2 personen.
Bereiding: Koken
Gang: Hoofdgerecht
Keuken: Italiaans
Type: Pasta
Seizoen: N.V.T.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.