Ragout van Ei

Ingredienten:
4 eieren – 2 uien – 25 gr boter – 1 tl kerriepoeder – 1 el bloem – 2 dl koffieroom – peterselie-bieslook – 1 tl bouillonpoeder – 2 el tomatenpuree – peper – ragoutbakjes

Bereidingswijze:
Kook de eieren hard, laat ze schrikken, pel ze en snijd ze in vieren. Pel en snipper de uien. Smelt de boter en bak de ui met kerriepoeder 5 minuten zachtjes. Roer de bloem erdoor en roer er scheutje voor scheutje de koffieroom door tot een gebonden saus ontstaat. Laat alles met het deksel op de pan 5 minuten zachtjes koken. Roer af en toe. Knip de peterselie en bieslook fijn. Roer de bouillonpoeder, bieslook, tomatenpuree en eieren door de saus. Verwarm nog 1 minuut. Breng op smaak met peper.

Bereidingstijd:
Voor: 4 personen.
Bereiding: Koken
Gang: Voorgerecht
Keuken: Nederlands
Type: ei
Seizoen: N.V.T.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *