Avocado met krab

Ingredienten:
2 avocado’s
200 gr krab vlees
2 el crème fraîche
1 el rum
citroensap
peterselie
zout en peper

Bereidingswijze:
Snijd de avocado’s in de lengte door midden en verwijder de pit.
Schep het vrucht vlees van de avocado’s er met een lepel uit.
Snijd het vrucht vlees in blokjes en besprenkel het met wat citroensap.
Knijp het krap vlees goed uit en voeg deze toe aan de avocado blokjes.
Voeg nu de rum en de crème fraîche toe en roer dit goed door.
Breng dit geheel op smaak met wat zout en peper.
Vul de avocado’s schillen met het vruchtvlees mengsel.
Garneer dit af met een stukje peterselie.

Bereidingstijd: 20
Voor: 4 personen.
Bereiding: Koude
Gang: Voorgerecht
Keuken: Nederlands
Type: Vis
Seizoen: N.V.T.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *