Doyenne de comice met zalmmayonaise

Ingredienten:
1 kleine krop eikenbladsla
2 mooie rijpe peren Doyenne de comice
zalm uit blik (naturel) 300 gram uitlekgewicht
4 eetlepels mayonaise
1 sjalot
1 eetlepel gehakte peterselie
1/2 citroen
zout en peper

Bereidingswijze:
Sjalot fijnhakken.
Sla wassen en drogen.
Zalm laten uitlekken, graten verwijderen en in kleine stukjes verdelen.
Mayonaise, sjalot, peterselie en zalm mengen, op smaak brengen met zout en peper.
Peren schillen, halveren, klokhuis verwijderen en inwrijven met citroensap.
Sla op de borden schikken, op ieder bord een halve peer en deze vullen met de zalmmayonaise.

Bereidingstijd: 30
Voor: 4 personen.
Bereiding: Koude
Gang: Voorgerecht
Keuken: Nederlands
Type: Vis
Seizoen: N.V.T.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *