Cannelloni

Cannelloni met gehakt

Ingredienten:
250 gr runder gehakt
250 gr cannelloni
150 gr room
2 el paneermeel
1 ei
1 el gedroogde oregano
1 takje tijm
melk
geraspte Parmezaanse kaas
peterselie
boter
peper, zout
aluminiumfolie, spuitzak

Bereidingswijze:
Verwarm de oven voor op 250°C.
Meng het gehakt met het paneermeel, het ei, peper, zout, de oregano en de tijmblaadjes.
Vul met een spuitzak de cannelloni met het gehakt mengsel.
Vet een ovenschaal met boter in en leg de cannelloni er naast elkaar in.
Giet de room erover en vul bij met melk tot ze net onder staan.
Bestrooi met een beetje geraspte kaas en zet ze 30 minuten de oven.
Dek de eerste 10 minuten de schaal met aluminiumfolie af.
Strooi er vlak voor het opdienen nog wat Parmezaanse kaas en gehakte peterselie over.

Bereidingstijd: 60
Voor: 4 personen.
Bereiding: Bakken (oven)
Gang: Hoofdgerecht
Keuken: Italiaans
Type: Pasta
Seizoen: N.V.T.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *