Fusilli met zalm

Ingredienten:
250 g groene asperges
zout
150 g fusilli
150 g gerookte zalm
1 dl koffieroom
1 bekertje crème fraiche à 125 ml
70 g magor-kaas
10 sprietjes bieslook

Bereidingswijze:
Asperges wassen en stukjes van onderkant afsnijden.
In stukjes snijden en in pan met weinig water en zout in ca. 12 minuten gaarkoken.
Intussen in pan met ruim water en zout fusilli in ca. 10 minuten gaarkoken.
Intussen zalm in reepjes snijden.
In steelpan koffieroom, crème fraiche en magor zachtjes aan de kook brengen.
Kaas laten oplossen.
Zalm toevoegen en 1 minuut laten meewarmen.
Asperges afgieten.
Fusilli in zeef laten uitlekken.
Terugdoen in pan.
Asperges en zalmsaus erdoor roeren.
Over twee borden verdelen.
Bieslook erboven fijn knippen.

Bereidingstijd: 30
Voor: 4 personen.
Bereiding: Koken
Gang: Hoofdgerecht
Keuken: Italiaans
Type: Pasta
Seizoen: N.V.T.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *