Gevulde Paprika met Cous Cous

Ingredienten:
2 groene of rode paprika’s
100 gr couscous
1 el olie
1 fijn gesneden ui
200 gr verschillende in stukjes gesneden paddestoelen
1 geperste teen knoflook
1 el fijn gesneden peterselie
peper en zout

Bereidingswijze:
Breng een pan met water aan de kook. Kook de paprika’s circa 3 minuten. Snijd het kapje er af en verwijder de zaadjes en zaadlijsten.
Kook de couscous volgens de gebruiksaanwijzing. Verhit de olie en fruit hierin de ui met de paddestoelen gedurende circa 3 minuten.
Meng er de knoflook en kruiden doorheen en breng op smaak met peper en zout.
Meng de cous cous erdoor en vul hiermee de paprika’s.

Bereidingstijd: 20
Voor: 2 personen.
Bereiding: Koken
Gang: Hoofdgerecht
Keuken: Internationaal
Type: Groente
Seizoen: N.V.T.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.