Griekse Kalfsragout

Ingredienten:
1 kilo Kaas in blokjes
Zout
Peper
2 a 3 Uien
2 a 3 Knoflookteentjes
1 blik Tomaten
1 a 2 glazen Witte wijn
4 eetlepels Olijfolie

Bereidingswijze:
De olijfolie in een passende stoofpan verhitten en daarin de ui en knoflook glazig fruiten. Vervolgens de kalfssnippers / blokjes bruin braden, onder voortdurend omscheppen. Blokjes tomaat toe- voegen, witte wijn en een deel van de kalfsfond erbij plus zout en peper en de massa op een laag vuur in 1 uur zachtjes gaar laten smoren. Af en toe wat van de rest van de kalfsfond erbij gieten.

Bereidingstijd: 75
Voor: 4 personen.
Bereiding: Smoren
Gang: Hoofdgerecht
Keuken: Grieks
Type: Vlees
Seizoen: N.V.T.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *