Kabeljauw met peultjes

Ingredienten:
1 prei
1 courgette
125 g peultjes
500 g kabeljauwfilet
2 dl bouillon
1 dl droge witte wijn
verse tijm
peper en zout

Bereidingswijze:
Verwarm de oven voor op 200°C en vet een ovenschaal in.
Snijd de prei in ringen, de courgette in plakjes, haal de peultjes af en verdeel alles in de ovenschaal.
Leg de kabeljauwfilet erbovenop en giet de bouillon en de witte wijn erbij.
Bestrooi met gehakte tijm, peper en zout.
Zet de schaal in de oven en laat de vis in 15 minuten garen.
Serveer met gekookte nieuwe aardappelen.

Bereidingstijd: 30
Voor: 4 personen.
Bereiding: Stoven
Gang: Hoofdgerecht
Keuken: Nederlands
Type: Vis
Seizoen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *