Scholfilet gegratineerd met Brie

Ingredienten:
1/2 zakje verse Peterselie (fijngeknipt)
ongeveer 400 gram scholfilets
zout en peper
30 gram boter
1/2 theelepel gedroogde Provençaalse kruiden
200 gram Brie
ovenschaal

Bereidingswijze:
Grill voorverwarmen op 180 Graden
Scholfilet bestrooien met zout en peper en in een ovenschaal leggen. Boter in stukjes over de vis verdelen. De vis ongeveer 15 minuten gaar laten worden. Peterselie met Provençaalse kruiden vermengen. Brie in plakjes snijden. Vis uit grill nemen en bestrooien met de kruiden. De brie over de vis verdelen.Terug zetten in de grill en ongeveer 4 minuten grilleren tot het mooi bruin is.

Bereidingstijd: 45
Voor: 4 personen.
Bereiding: Bakken (oven)
Gang: Hoofdgerecht
Keuken: Nederlands
Type: Vis
Seizoen: N.V.T.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *