Kalf a la Italia

Ingredienten:
400 gram Kalfsschnitzel,pasta, bloem, olijfolie,3 bosuien, 250 gram champignons, 1 gele paprika,1 dl witte wijn of water, 1 dl creme fraiche, zout en peper.

Bereidingswijze:
Voorbereiding:
De kalfsschnitzels in dunne reepjes snijden, bestrooien met de bloem. Reepjes vlees moeten rondom licht met bloem zijn bedekt.
Bereidingswijze:
Verhit de roerbakpan en voeg als deze heet genoeg is de olijfolie toe. Bak nu het vlees rondom even aan zonder het bruin te laten worden. Schep het vlees uit de pan en houd het warm onder aluminiumfolie. Snij de bosui in ringen, de champignons in plakjes en de paprika in reepjes. Bak deze nu in de olie en voeg na 3 minuten de wijn en de creme fraiche toe. Doe het vlees terug in de pan en laat het geheel goed warm worden.

Bereidingstijd: 30
Voor: 4 personen.
Bereiding: Bakken (pan)
Gang: Hoofdgerecht
Keuken: Italiaans
Type: Vlees
Seizoen: N.V.T.

About the author: Mnr Proeven

Leave a Reply

Your email address will not be published.