Lamskarbonade Geroosterd

Ingredienten:

  • 8 lamskarbonades
  • 4 teentjes knoflook
  • 2 el zonnebloem of olijfolie
  • peper, zout
  • 8 tomaten, ingekruist
  • 4 aardappelkroketjes
  • 600 gr sperziebonen.

Bereidingswijze:
Vermeng de olie met zout, peper en het fijngemaakte teentje knoflook. Wrijf de karbonade met de helft van de olie in, giet de rest in een ovenschaal en zet er de ingekruiste tomaten in. Zet de ovenschaal op het rooster van de oven, leg de karbonades ernaast en schuif de schaal onder de grill. Rooster de karbonades 8 tot 10 minuten aan beide zijden bruin.
Friteer de aardappelkroketjes en kook de sperziebonen tussen de bedrijven door.

Bereidingstijd: 30
Voor: 4 personen.
Bereiding: Bakken (oven)
Gang: Hoofdgerecht
Keuken: Nederlands
Type: Vlees
Seizoen: N.V.T.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *