Raapsteeltjes met roerei en spaghetti

Ingredienten:
raapstelen 6 bosjes
tomaten 2 stuks
bieslook
eieren 4
aardappelmeel 1/2 eetlepel
spaghetti 400 gram
melk 4 eetlepel
papr.poeder/zout/peper snufje
boter 1 klontje

Bereidingswijze:
Kook de spaghetti volgens de gebruiksaanwijzing gaar en giet ze af.
Maak de raapsteeltjes schoon en kook ze met aanhangend water en iets zout in 5 minuten gaar. Hak de raapstelen, doe ze terug in de pan en bind het vocht met het aangelengde aardappelmeel. Roer een klontje boter door de groente. Maak roereieren van de eieren, melk, zout, peper, paprikapoeder en de bieslook.
Neem een voorverwarmde schaal, leg de raapstelen in het midden, schik de spaghetti eromheen. Verdeel de roereieren over het geheel en garneer met plakjes tomaat en fijngeknipte bieslook.
Een heerlijke (vegetarische) schotel !

Bereidingstijd: 15
Voor: 4 personen.
Bereiding: Koken
Gang: Hoofdgerecht
Keuken: Italiaans
Type: Ei
Seizoen: Lente

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *