Rijst met curryketchup

Ingredienten:
200 gr. Rijst
1 Ui
2 eetl. Olie
250 gr. Nassivlees of magere hamlappen
4 eetl. Suiker
6 eetl. Curryketchup
6 eetl. Tomatenketchup
½ tl. Knoflookpoeder
½ tl Gemberpoeder
¾ potje Atjar tjampoer

Bereidingswijze:
Ui pellen en snipperen.

Rijst koken. Intussen olie verhitten en ui er in fruiten. Vlees onder omscheppen meebakken. Toevoegen: suiker,tomaten- en curryketchup, knoflook- en gemberpoeder.

Op klein vuurtje ca. ½ uurtje zachtjes laten sudderen. Vlak voor het opdienen de atjar tjampoer toevoegen en serveren met de rijst.

Bereidingstijd: 40
Voor: 2 personen.
Bereiding: Smoren
Gang: Hoofdgerecht
Keuken: Internationaal
Type: Vlees
Seizoen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *