Schnitzel Wok met parmaham en gorgonzola kaas

Ingredienten:
4 varkensschnitzels van 150 gram stuk.
8 plakjes parmaham.
16 verse salieblaadjes, of gedroogde salie.
cocktailprikkers.
400 gram broccoli, in roosjes verdeelt.
1 rode paprika, in reepjes gesneden.
40 gram amandelen, goudbruin geroosterd.
150 gram gorgonzola kaas, in blokjes gesneden.
3 eetl. olijfolie.
1 teentje knoflook.
zout en zwarte peper uit de molen.

Bereidingswijze:
Snijd de schnitzels in 16 reepjes, op elke reep 1 salieblaadje leggen of gedroogde salie strooien en omwikkelen met een ½ plakje parmaham, steek dit vast met een cocktailprikker.
In de wok de olijfolie verwarmen en hierin het vlees snel bruin roerbakken.
Het vlees uit de wok nemen en in het braadvet de broccoli en de paprika reepjes in 4 minuten beetgaar roerbakken.
Voeg de vleesreepjes weer toe, de kaas erdoor scheppen en laten smelten.
Breng het geheel op smaak met zout en peper.
Garneren met de geroosterde amandelen.

Bereidingstijd: 30
Voor: 4 personen.
Bereiding: Wokken
Gang: Hoofdgerecht
Keuken: Nederlands
Type: Vlees
Seizoen: N.V.T.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *