Spaghetti met kaassaus

Ingredienten:
Spaghetti
2 grote blokken gewone boursin-kaas
1 pakje basis kaassaus (Maggi)
250 ml Creme-fraiche
250 gr gesnede ham blokjes/reepjes
1 rode paprika
teentje knoflook
Peper

Bereidingswijze:
Spaghetti koken volgens aanwijzing verpakking.
Volgens aanwijzing verpakking basis kaas-saus bereiden. Smelt hierin de boursin-kaas (NIET laten koken) voeg vervolgens de creme-fraiche toe.
Snijd de paprika in kleine blokje en voeg deze aan de kaas-saus toe.
Bak de ham in de koekenpan met een teentje knoflook en peper.
Serveer alle drie apart op tafel. Eet ze

Bereidingstijd: 30
Voor: 4 personen.
Bereiding: Koken
Gang: Hoofdgerecht
Keuken: Italiaans
Type: Pasta
Seizoen: NVT

About the author: Mnr Proeven

Leave a Reply

Your email address will not be published.