Andijvietaart

Ingredienten:
1 Kilo Andijvie, 4 Eieren, Flinke scheut slagroom, 2 pakjes Bladerdeeg.

Bereidingswijze:
Snijd de andijvie in grove stukken en kook het heel even zodat het niet meer zo’n volume heeft. Doe de eieren en de slagroom in een grote kom en klop flink op. Spatelen daarna de andijvie erdoor.
Vet een ovenschaal in met boter en doe hier het andijvie mengsel in. Dek de schaal af met het bladerdeeg.
Bak dit alles in een voorverwarmde oven op 200 graden.
Afhankelijk van de diepte en de breedte van de ovenschaal duurt het bakken tussen de 30 en 45 minuten

Bereidingstijd: 60
Voor: 5 personen.
Bereiding: Bakken (oven)
Gang: Hoofdgerecht
Keuken: Nederlands
Type: Groente
Seizoen: N.V.T.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *