Chinese Kool Wokschotel met Komkommer

Ingredienten:
olie (zonnebloem of olijf)
2 uien
teentje knoflook
2 theel mosterd
½ Chinese kool
2 el. tomatenpuree
15 gr verse dille
½ komkommer
zout en peper

Bereidingswijze:
Verhit de olie in een wok. Fruit de uien en knoflook in de olie en voeg de mosterd toe. Dan de gesneden Chinese kool toevoegen en roerbakken tot de kool wat geslonken is.
Voeg zout en peper naar smaak toe.
tomatenpuree erbij, warm laten worden en dan direct de pan van het vuur halen.
Rasp de komkommer en voeg het samen met de gesneden dille toe.
Laat de wok nog twee minuten met de deksel erop staan. Klaar!

Bereidingstijd: 25
Voor: 2 personen.
Bereiding: Roerbak
Gang: Hoofdgerecht
Keuken: Chinees
Type: Aard_Groente
Seizoen: n.v.t.

About the author: Mnr Proeven

Leave a Reply

Your email address will not be published.