Gebakken schelvisfilet met champignons

Ingredienten:
2 schelvisfilets, ongeveer 350 gr
bloem
zout, peper
20 gr roomboter
100 gr champignons in plakjes
1 gesnipperd teentje knoflook
gesnipperde peterselie

Bereidingswijze:
Bestrooi de filets met bloem, zout en peper.
Verhit de boter in een ruime koekenpan en leg de vis in de pan, samen met de champignons en de knoflook.
Bak het geheel op niet te hoog vuur, ongeveer 5 minuten en keer de vis dan voorzichtig.
Voeg zo nodig nog wat boter toe.
Bak nog een paar minuten en dien op, bestrooid met ruim peterselie.

Bereidingstijd: 15
Voor: 2 personen.
Bereiding: Bakken (pan)
Gang: Hoofdgerecht
Keuken: Italiaans
Type: Vis
Seizoen: N.V.T.

About the author: Mnr Proeven

Leave a Reply

Your email address will not be published.