Garnaalcocktail met asperges

Ingredienten:
250 gram garnalen
500 gram asperges
100 gram champignons
Stukje komkommer
1 citroen
1 eetlepel fijngehakte peterselie
3 eetlepels olijfolie
enkele takjes bieslook
zout en peper

Bereidingswijze:
Asperges schillen en in 12 minuten gaarkoken.
Komkommer in dunne plakjes snijden.
Champignons goed schoonmaken met keukenpapier en in dunne plakjes snijden.
De afgekoelde asperges goed laten uitlekken en in stukjes van 2 cm snijden.
Maak een vinaigrette van olie, citroensap, bieslook, zout en peper.
Alle ingrediënten goed mengen en in coupes serveren.
Afwerken met een plakje citroen en gehakte peterselie.

Bereidingstijd: 30
Voor: 4 personen.
Bereiding: Overig
Gang: Voorgerecht
Keuken: Nederlands
Type: Vis
Seizoen: N.V.T.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *