Griekse Gevulde Tomaten

Ingredienten:
8 vlees tomaaten
300 gr gehakt
rijst
1 ui
4 aardappels
olie

Bereidingswijze:
Was de tomaten en haal het kapje eraf hol de tomaat ui doe uien in een pan met olijfolie en fruit ze doe hier dan ook het gehakt bij (10 minuten al roerend bakken)voeg nu zout,peper en het fijn gesneden tomaatenvlees toe en laat dit met wat water 50 minuten koken voeg dan 1-2 kopjes rijst toe en laat het nog 10 minuten koken zet de tomaten in een oven schaal en doe hier de rijstvulling in dek het af met de kapjes leg tussen de tomaten de gesneden aardappels uien ringen en een beetje olijfolie en wat water laat dit 40 minuten bakken in een warme oven. (heet serveren)

Bereidingstijd: 120
Voor: 4 personen.
Bereiding: Bakken (oven)
Gang: Hoofdgerecht
Keuken: Grieks
Type: Groente
Seizoen: N.V.T.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *