Kabeljauwfilet met kaas en tomaat

Ingredienten:
400 gram verse kabeljauwfilet
350 gram gepelde tomaten
150 gram goudse kaas
1 flinke ui
paneermeel
peper en zou

Bereidingswijze:
De ui klein snijden en in de pan fruiten. Kaas in kleine blokjes snijden. De tomaten na uitlekken (vocht niet weggooien) ook in stukjes snijden. De kabeljauw naar smaak bestrooien met wat peper en zout. Ovenschaal invetten met wat boter. In de schaal wat opgevangen tomatensap doen (niet teveel). De ui, blokjes kaas, tomaten en ongeveer 3 eetlepels paneermeel door elkaar roeren. De kabeljauw in de ovenschaal neerleggen en het mengsel van tomaat,kaas, ui en paneermeel daarover verdelen. Dan ong. 30-40 minuten in de oven op stand 5-6.

Bereidingstijd: 30
Voor: 4 personen.
Bereiding: Bakken (oven)
Gang: Voorgerecht
Keuken: Nederlands
Type: Vis
Seizoen: N.V.T.

About the author: Mnr Proeven

Leave a Reply

Your email address will not be published.