Kalkoen Curry

Ingredienten:
500 gram kalkoenfilet
1 grote ui
2 teentjes knoflook
3 eetlepels olijfolie
2 eetlepels milde currypasta
150 ml. Griekse yoghurt
150 ml. Maggi kippenbouillon
50 gram cashewnoten
2 bosuien
paar blaadjes verse basilicum.

Bereidingswijze:
De kalkoen in dobbelstenen snijden.
De ui snipperen en de knoflook fijnhakken. De olie verhitten en de ui en knoflook fruiten. De currypasta toevoegen en even meebakken. De kalkoen toevoegen en even meebakken.

De Griekse yoghurt en de bouillon toevoegen en de kalkoen in 20 minuten afgedekt op een laag vuur gaar koken.
De curry vlak voor het serveren bestooien met de fijngesneden bosui en de grofgehakte cashewnoten.

Garneren met de in reepjes gesneden basilicum.

Bereidingstijd: 30
Voor: 4 personen.
Bereiding: Bakken (pan)
Gang: Hoofdgerecht
Keuken: Nederlands
Type: Vlees
Seizoen: N.V.T.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *