Kikkererwtenstoofschotel met couscous

Ingredienten:
1 courgette, 3 tomaten, 1 ui, knoflook
blikje kikkererwten
150 gr feta
1 tl paprikapoeder, 1 tl komijn, 1 tl ketoembar, peper en zout

Bereidingswijze:
Fijngesneden ui en partjes courgette kort bakken, kruiden en knoflook nog even meebakken
Tomaten in stukjes erbij en met deksel lekker een tijdje laten pruttelen
Uitgelekte kikkererwten erbij en nog ca 5 min laten pruttelen
Maak intussen couscous klaar (water koken, over couscous gieten en deze na ca 5 min in wat olijfolie kort bakken)
Couscous en stoofschotel op borden en blokjes feta erover verdelen

Bereidingstijd: 25
Voor: 2 personen.
Bereiding: Bakken (pan)
Gang: Hoofdgerecht
Keuken: Internationaal
Type: Overig
Seizoen: N.V.T.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.