Kikkererwtenstoofschotel met couscous
Ingredienten:
1 courgette, 3 tomaten, 1 ui, knoflook
blikje kikkererwten
150 gr feta
1 tl paprikapoeder, 1 tl komijn, 1 tl ketoembar, peper en zout
Bereidingswijze:
Fijngesneden ui en partjes courgette kort bakken, kruiden en knoflook nog even meebakken
Tomaten in stukjes erbij en met deksel lekker een tijdje laten pruttelen
Uitgelekte kikkererwten erbij en nog ca 5 min laten pruttelen
Maak intussen couscous klaar (water koken, over couscous gieten en deze na ca 5 min in wat olijfolie kort bakken)
Couscous en stoofschotel op borden en blokjes feta erover verdelen
Bereidingstijd: 25
Voor: 2 personen.
Bereiding: Bakken (pan)
Gang: Hoofdgerecht
Keuken: Internationaal
Type: Overig
Seizoen: N.V.T.
Geef een reactie