Kort aangebraden rode tonijn waterkers en oosterse Tropicana Pineapple en Lime saus
Ingredienten:
Basis
• 400 g steak van rode tonijn
• 200 g waterkers
Oosterse Tropicanasaus
• 160 ml Tropicana Pineapple en Lime
• 40 ml sojasaus
• 20 ml sesamolie
• 40 ml arachideolie
Bereidingswijze:
Laat de Tropicana Pineapple & Lime voor de helft inkoken. Meng de ingekookte en afgekoelde jus met de oliën en de sojasaus.
Snijd de tonijn in blokjes. Bak de blokjes aan alle kanten in een hete pan met olijfolie (kort aanbraden langs alle zijden).
Schik de waterkers en de tonijn op borden. Besprenkel de tonijn met de oosterse Tropicanasaus.
Bereidingstijd: 10
Voor: 4 personen.
Bereiding: Braden (pan)
Gang: Hoofdgerecht
Keuken: Nederlands
Type: Vis
Seizoen: Kies
Geef een reactie