Pittige Kippelevertjes

Ingredienten:
1kg kippelevertjes 1 rode paprika 1 groene paprika 1 grote ui 1 bakje champignons [het liefst gemende] 2 dl port 1 potje room boter peper/zout/maggi/tabaco 1 eetlepel fijgesnipperde peterselie

Bereidingswijze:
Maak de kippelevertjes een beetje schoon en spoel ze grondig af daarna in gelijke stukjes snijden. de ui, champignons en de paprika’s julienne (reepjes) snijden. De kippelevertjes op hoog vuur snel bruin laten worden.De groenten en de port erbij doen en dan zachtjes laten sudderen gedurende 15 minuten .Kruiden erbij doen naar smaak, opnieuw laten opkoken en de room erbij doen tot je een gebonden saus hebt, bestrooien met peterselie.

Bereidingstijd: 25
Voor: 4 personen.
Bereiding: Bakken (pan)
Gang: Voorgerecht
Keuken: Nederlands
Type: Vlees
Seizoen: N.V.T.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *