Roomscampi’s

Ingredienten:
1 ui 1 rode paprika 1 groene paprika 4 soeplepels kreeftensoep (blik) 1 flesje room (1/4 liter) 1 scheut cognac 6 a 8 ongepelde scampi’s per persoon (diepvries) peper zout cayennepeper 2 a 4 tenen knoflook

Bereidingswijze:
Alle groenten fijn snipperen. Scampi’s pellen.
Ui en paprika’s fijnsnipperen en stoven. Kreeftensoep, room, peper, zout en fijngesnipperde knoflook toevoegen. Alles goed laten stoven. Scampi’s laten drogen op een doek. Daarna bestrooien met cayennepeper. Scampi’s bij de saus voegen. 10 minuten laten sudderen. Daarna de scheutje cognac toevoegen. Nog even laten sudderen.

Bereidingstijd: 30
Voor: 4 personen.
Bereiding: Stoven
Gang: Voorgerecht
Keuken: Amerikaans
Type: Vis
Seizoen: N.V.T.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *