Rund en Groenten Spiezen

Ingredienten:
500 g runderlappen of bieflappen in stukken 3×3 cm
1 ui medium in 8 parten gesneden
3 el sojasaus
1 el sherry
1 el olijfolie
1 el chilisaus
1/4 tl gemberpoeder
1 groene paprika
1 rode paprika
1 courgette
champignons
cherry tomaten

Bereidingswijze:
Doe de eerste zeven ingrediënten in een schaal en laat 2 uur marineren in de koelkast, af en toe roeren.

Snijd de courgette in stukken van 2-3 cm, snijd de paprika in ruiten. Steek op spiezen om en om courgette, rode paprika, champignon, cherry tomaat, groene paprika.

Op andere spiezen steek je stukken rundvlees en ui. Leg de spiezen op de barbecue en laat ze ongeveer 10-15 minuten garen, draai ze regelmatig. De groentespiezen zijn klaar als de tomaatjes barsten.

Bereidingstijd: 120
Voor: 4 personen.
Bereiding: BBQ
Gang: Hoofdgerecht
Keuken: Nederlands
Type: Vlees
Seizoen: Zomer

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *