Sperciebonen Curry

Ingredienten:
500 gram sperciebonen (van 2cm)
150 gr fijngesneden uioen
1 fijngesneden groene peper
2 eetlepels maldive fish (gedroogd vismaalsel)
1 kopje kokosmelk
1/2 theelepel kurkuma
1 theelepel cayennepeper
1 theelepel komijnpoeder
2 theelepels korianderpoeder
1 1/2 theelepel zout
2 eetlepels olie of boter

Bereidingswijze:
Meng alle ingredienten behalve de olie en de kokosmelk in een kom en verhit dan in een hapjespan de olie en bak de ingredienten al roerend gedurende 5 minuten. Voeg dan de kokosmelk en een kopje water toe en kook dit 20 minuten onder af en toe roeren gaar.

Bereidingstijd: 35
Voor: 4 personen.
Bereiding: Bakken (pan)
Gang: Bijgerecht
Keuken: Javaans
Type: Groente
Seizoen: N.V.T.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *