Curry Garnalen

Ingredienten:
400 gr garnalen
2 fijngesneden uien
1 fijngesneden groene peper
4 fijngesneden teentjes knoflook
2 theelepel tomatenpuree
1 pijpje kaneel
1 theelepel serehpoeder
4 kerrieblaadjes
olie/boter
1 theelepel cayennepeper
2 cm fijngesneden gemberwortel
sap van 1/2 citroen
2 theelepels milde kerriepoeder
zout naar smaak

Bereidingswijze:
Bak in de hete olie de ui, knoflook en kerrieblaadjes tot de ui goudbruin is. Voeg dan de garnalen en de overige ingredienten toe en laat het geheel ongeveer 20 minuten op een klein pitje sudderen

Bereidingstijd: 30
Voor: 4 personen.
Bereiding: Bakken (pan)
Gang: Bijgerecht
Keuken: Javaans
Type: Vis
Seizoen: N.V.T.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *