Wild Konijn met mosterd
Ingredienten:
* 1 konijn in stukken gesneden
* peperkorrels (gekneusd)
* out
* Dijon mosterd
* 1/2 l madeira
* 100 g boter
* 2 eetl. bloem
Bereidingswijze:
Verwarm de olie in een braadslee en laat rug en bouten snel bruin worden.
Strooi er de bloem overheen en laat nog even braden, 30 minuten. Begiet alles met wijn.
Als het geheel weer kookt, wordt het uitgebakken spek, de gehakte peterselie, zout en peper toegevoegd.
Hak de champignons en doe deze bij het geheel. Snijd het vlees in kleine stukjes, voeg, bij de saus nog wat zure room
laat de saus niet koken en giet het over de gesneden stukken konijn.
Bereidingstijd: 60
Voor: 4 personen.
Bereiding: Bakken (pan)
Gang: Hoofdgerecht
Keuken: Nederlands
Type: Wild
Seizoen: Winter
Geef een reactie