Wild konijnfilet met champignonsaus

Ingredienten:
* 8 wilde konijnfilets
* 250 gr. champignons
* 1 dl. slagroom of koffiemelk
* 50 gr. boter of margarine
* zout en peper

Bereidingswijze:
Verwarm 30 gram boter of margarine in een pan.
Bestrooi de konijnfilets met zout en peper en schroei deze even aan beide zijden snel dicht.
Neem de konijnfilets uit de pan, voeg de champignons in schijfjes toe en fruit deze.
Verwarm de overige boter in een andere pan en bak hierin (op het laatst) de konijnfilets nog even ca. 2 minuten aan
iedere kant. Neem de filets uit de pan en houd ze warm.
Voeg de slagroom en de champignons toe aan de bakboter en verhit dit nog ca. 3 minuten.

Bereidingstijd: 30
Voor: 4 personen.
Bereiding: Bakken (pan)
Gang: Hoofdgerecht
Keuken: Nederlands
Type: Wild
Seizoen: Winter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *