Wilde konijnfilet in krokante jas

Ingredienten:
* 8 wilde konijnfilets
* 4 plakjes diepvriesbladerdeeg
* 2 el. mango chutney
* 2 tl tijm
* 1 el. maïzena
* 1 ei
* bakpapier
* zout en peper

Bereidingswijze:
Laat het deeg ontdooien. Meng de maïzena met de tijm, zout en peper en wentel hierin de filets.
Leg deze op het deeg en verdeel hierover de chutney.
Vouw het geheel dicht.
Bestrijk de buitenkant met het losgeklopte ei en leg de pakketjes op een bakplaat met bakpapier.
Plaats het geheel in een voorverwarmde oven (200 graden), gedurende ca. 30 minuten.

Bereidingstijd: 45
Voor: 4 personen.
Bereiding: Braden (oven)
Gang: Hoofdgerecht
Keuken: Nederlands
Type: Wild
Seizoen: Winter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *