Murgie Masala

Ingredienten:
500-750 gram kipstukken
3-5 theelepels knoflookpoeder
1 Madam Jeanette peper
1-2 eetlepels Masala (kerriepoeder)
4 eetlepels olie
half glas water (1 dl)
1 ui
3 bouillonblokjes
1 theelepel tomatenpuree
1 theelepel Aji-No-Moto (kruid)

Bereidingswijze:
Hak de kip in handzame stukken. Snij de peper en ui fijn. Knoflook, peper en ui in de olie lichtbruin bakken, daarna de masala en bouillonblokjes, tomatenpuree en Aji-No-Moto toevoegen. Na enkele minuten de kip toevoegen en koken tot het gaar is. Het water toevoegen voor de jus, zout toevoegen naar smaak en ongeveer 5 minuten laten sudderen op laag vuur.

Bereidingstijd: 90
Voor: 3 personen.
Bereiding: Wokken
Gang: Hoofdgerecht
Keuken: Surinaams
Type: Vlees
Seizoen: N.V.T.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *