Rosbief met mango en mais

Ingredienten:
500 g rosbief
1 tl suiker
1 tl aardappelmeel
3 eetlepels vissaus
2 teentjes knoflook
1 mango
2 eetlepels ongezouten cashewnoten
1 groene paprika
3 eetlepels zonnebloemolie
2 eetlepels jalapenopepers (potje)
1 blikje mini-maiskolfjes
Zout
Versgemalen peper

Bereidingswijze:
De rosbief een kwartiertje in de diepvries leggen en daarna met een goed scherp mes in dunne plakken snijden
De suiker met het aardappelmeel, 2 eetlepels vissaus en 1 teentje geperste knoflook vermengen en met het vlees omscheppen
Dit 5 minuten laten intrekken
Het vruchtvlees van de mango in blokjes snijden, de noten grof hakken en de paprika in ruitjes snijden
De olie in een wok verhitten en de vleesplakjes hierin omscheppend bakken, dan de mango, het resterende knoflookteentje en nog 1 eetlepel vissaus toevoegen
De laatste 2 minuten de uitgelekte jalapenopepers en maiskolfjes erdoor scheppen
Met de gehakte noten bestrooien

Bereidingstijd: 30
Voor: 4 personen.
Bereiding: Wokken
Gang: Hoofdgerecht
Keuken: Internationaal
Type: Zuivel
Seizoen: N.V.T.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *