Stoofpot van Varken en Banaan

Ingredienten:
400 g varkenslappen 50 g margarine
1 ui 1 teen knoflook
1 rode paprika zout, peper
1 tl paprikapoeder 1 el bloem
50 g rozijnen 2 dl bouillon
azijn 2 tl majoraan
2 Bananen

Bereidingswijze:
De varkenslapjes in mooie reepjes snijden en in de hete boter snel goudbruin
bakken. De gesnipperde ui en knoflook uit de pers en de gesnipperde rode
paprika meefruiten. Wat zout, peper, het paprikapoeder en de bloem erover
strooien. De rozijnen, de bouillon, de azijn en de majoraan erbij roeren en
het gerecht 30 minuten laten stoven. De in plakjes gesneden banaan even
meewarmen.

Bereidingstijd: 45
Voor: 4 personen.
Bereiding: Stoven
Gang: Hoofdgerecht
Keuken: Nederlands
Type: Vlees
Seizoen: N.V.T.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *